Vespa Primavera

De jonge en dynamische geest van Vespa, welke sinds mensenheugenis één van de meest populaire tweewielers ter wereld is, vinden we terug in dit nieuwe model.
De Vespa Primavera is een ultramoderne Vespa, ontwikkeld voor mobiliteit met de elegantie van een exclusief ontwerp, zonder in te leveren op comfort. Van de Vespa 946 heeft de Primavera haar elegante exclusieve affiniteit gekregen, zonder in te leveren op comfort en functionaliteit.
Het is de vrucht van de beste technologie van zijn tijd en de evolutie van de voorgaande generaties; nieuw dashboard met boordcomputer, LED achter verlichting en positie verlichting voor en 11 inch voor- en achterwielen.

Voor meer informatie zoals de prijzen en de kleuren over de Vespa Primavera klik dan op de knop

Vespa Sprint

Als een gekleurde streep door de stad. levendig, snel, behendig en licht
De “sportieve Vespino” is terug met de Vespa Sprint, de legende van hele generaties jonge mensen die de motor voor hun vitaliteit in een Vespa wisten te vinden met de compleet nieuwe Sprint introduceert Vespa de meest sportieve en dynamische ‘small body’ Vespa van dit moment.
De naam ‘Sprint’ roept direct herinneringen op aan de sportieve Vespa’s – de ‘Vespini’ – uit de jaren ’60 en ’70 en deze nieuwe, sportieve variant van de Vespa Primavera voegt een nieuw hoofdstuk toe aan die legende.

Voor meer informatie zoals de prijzen en de kleuren over de Vespa Sprint klik dan op de knop